Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Požurite jer...

Vaterpolo uzbuđenja na Savi: Osvojite ulaznice za Len Euro kup!

Zagreb je ovog vikenda domaćin Len Euro kupa. HAVK Mladost pred domaćom publikom traži prolazak u četvrfinale ovog europskog natjecanja a na bazenu na Savi borit će se s francuskim Marseilleom, SHTURM-om iz Rusije te VK Jadranom iz Herceg Novog.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napete sportske borbe, vodena uzbuđenja i atraktivni sadržaji najbolji su izbor kako provesti vikend koji je pred nama.

"Pozivam sve navijače da nas podrže ovog vinekda na bazenu na Savi. U tijeku su intenzivne pripreme, a podrška s tribina biti će naš osmi igrač. Vidimo se na vaterpolo vikendu", poziva navijače igrač HAVK Mladost Ivan Milaković.

Raspored utakmica Len Euro kup / 25. – 27.10.2013. / Bazen Mladosti Zagreb

Petak, 25.10. Mladost - Shturm 18.00 sati
Petak, 25.10. Jadran HN – Marseille 19.30 sati

Subota, 26.10. Mladost - Marseille 18.00 sati
Subota, 26.10. Shturm – Jadran HN 19.30

Nedjelja, 27.10. Marseille – Shturm 10.30 sati
Nedjelja, 27.10. Mladost – Jadran HN 12.00 sati

HAVK Mladost za gledatelje priprema brojna iznenađenja, a kupljene ulaznice ujedno Vam mogu osigurati i atraktivne nagrade. Ulaznice za Len Euro kup mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr (www.ulaznice.hr) ili na blagajni bazena Mladosti sat vremena prije početka prvih utakmica. Cijena jednodnevne ulaznice koja uključuje dvije utakmice je 25.00 kuna, dok je cijena paket ulaznice za cijeli turnir 50.00 kuna.

U suradnji sa HAVK Mladost podijelit ćemo ukupno 10 paketa ulaznica za cijeli vikend vaterpolskih uzbuđenja na Savi. Ukoliko želite podržati Žapce, javite nam se na info@gol.hr. Požurite jer ulaznice osvajaju najbrži. Sretno! 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider