Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Večeras od 20:45

Vaterpolo obračun na Savi: Mladost čeka Primorca iz Kotora

U trećem kolu Triglav Jadranske vaterpolske lige HAVK Mladost večeras od 20.45 sati na bazenu Mladosti dočekuje kotorski Primorac. Najtrofejniji klub svijeta nada se dobrom rezultatu pred domaćom publikom a u momčad se nakon ozljede vraća Ivan Milaković.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 "Iako smo umorni od turnira u Genovi i večeras neće igrati golman Josip Pavić, moramo ići po pobjedu pred domaćom publikom. Primorac je kvalitetniji nego prošle sezone i u svakom slučaju očekujemo dobru i tešku utakmicu", izjavio je trener HAVK Mladost Vjekoslav Kobešćak.

Za HAVK Mladost večeras igraju: Ivan Marcelić, Ivan Pisk, centri Luka Lončar, Andro Gagulić i Bruno Josipović, bekovi Ivan Milaković, Marko Pavičić i Kristijan Milaković te lijevi i desni igrači Duje Živković, Ivan Živković, Luka Bukić, Ante Vukičević, Marko Martinić, Marin Dašić. 

"Utakmice protiv Primorca su uvijek napete, imaju dosta mladu ekipu s par iskusnih pojedinaca i odličnim trenerom što ih čini neugodnim za svakog tko će igrati protiv njih pa tako i za nas. Nadamo se pobjedi i dobroj igri koje će biti uvertira za Euro Cup koji nas očekuje idućeg tjedna. Pozivam sve navijače da nas dođu bodriti večeras na bazen Mladosti", izjavio je igrač Ante Vukičević.

Ulaznice za večerašnju utakmicu mogu se osigurati na ulazu bazena Mladosti od 20 sati po simboličnoj cijeni od 20 kuna.

Zagreb je idućeg tjedna domaćin Euro Len Cup-a koji se igra od 25. – 27. listopada na bazenu Mladosti na Savi. HAVK Mladost prolaz u daljnji tijek natjecanja traži preko francuskog Marseillea, SHTURM-a iz Rusije te VK Jadran iz Herceg Novog.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider