Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bošković briljantan

Jug i Primorje pobjedama otvorili Ligu prvaka

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja i Primorje Erste banke pobjedama su otvorili natjecanje u skupinama Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Primorje EB je u Herceg Novom slavilo protiv Jadran Carine 11-9, dok je Jug CO u Budimpešti porazio OSC 9-7.

Nakon poraza od Barcelonete prije dvije sezone i Szolnokija lani, vaterpolisti Primorja konačno su uspjeli uzeti puni plijen u prvom kolu Lige prvaka. Izabranici Ivana Asića bili su bolji u Herceg Novom od domaćeg Jadrana rezultatom 11-9. Najbolji igrač utakmice bio je Miho Bošković sa četiri gola, dok su Nikola Dedović i Gonzalo Oscar Echenique dodali po dva gola za riječki sastav. U redovima crnogorskog sastava najefikasniji su bili Vlado Popadić i Nikola Janović sa po dva gola.

U preostalim susretima 1. kola skupine A Eger i Olympiacos su odigrali 8-8, dok je Barceloneta pobijedila Spandau 04 9-7. U 2. kolu Primorje će na svom bazenu 11. studenog ugostiti Eger.

U skupini B Jug CO je na gostovanju u Budimpešti slavio protiv mađarskog doprvaka OSC 9-7. Momčad Vjekoslava Kobeščaka do pobjede su predvodili Maro Joković, Josip Vrlić i Felipe Perrone sa po dva gola. Kod Mađara najefikasniji su bili Bence Batori i Gabor Kovacs sa po dva gola.

U preostalim susretima iz B skupine Pro Recco je pobijedio Galatasaray 15-4, dok Partizan kod kuće izgubio od Szolnokija 9-14. U 2. kolu Jug CO će 11. studenog gostovati u Istanbulu kod Galatasaraya.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider