Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
šok u Rimu

Usain Bolt objasnio prvi poraz u sezoni još od 2010. godine

Usain Bolt izgubio je u utrci na 100 metara na mitingu Dijamantne lige u Rimu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Iz poraza se više uči. Ne može se pobijediti u svakoj utrci u karijeri, naučio sam to'', rekao je najbrži čovjek današnjice Usain Bolt nakon poraza u utrci na 100 metara na jučerašnjem mitingu Dijamantne lige u Rimu...

Bolt je ostvario rezultat 9.95, a sa vremenom 9.94 slavio je Amerikanac Justin Gatlin i tako nanio Jamajčaninu prvi poraz u ovoj disciplini na nekom mitingu Dijamantne lige nakon Tysona Gaya koji ga je pobijedio u Stockholmu 2010.

Bolt kaže kako mu je glavni motiv ove godine Svjetsko prvenstvo u Moskvi u kolovozu.

''Kod mene je sve oko Svjetskog prvenstva. Imam dva mjeseca da sve posložim. Idem kroz sezonu i pokušat ću sve posložiti za Svjetsko prvenstvo. Još je vrlo rani dio sezone u nisam iznenađen. Imam vremena i nisam zabrinut'', dodaje Bolt.

Pobjednik utrke na 100 metara, Gatlin, kasnije je komentirao:

''Bio je dobar osjećaj. Čast mi je moći se natjecati i trčati protiv njega. On je inspiracija za sport. Inspirirao me da budem bolji trkač i bolji zabavljač za navijače. Želim mu samo pružiti otpor kada bude u najboljoj formi. On je legenda i samo želim izaći na stazu i boriti se do kraja. Veliko poštovanje osjećam prema njemu.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider