Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
velik uspjeh zagrepčana

Mladi Medvjedi ipak bez naslova, Red Bull prvak

Mladi hokejaši Red Bull Salzburga pobjednici su Erste Bank Young Stars lige nakon što su u odlučujućem, petom susretu finala pobijedili zagrebački Medveščak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hokejaši Medveščaka izgubili su odlučujuću, petu utakmicu finala EBEL-a do 20 godina. U dvorani u Salzburgu domaći Red Bull je slavio s 5:1 (1:1, 1:0, 3:0). Bez obzira na poraz, ovo je ogroman uspjeh za hrvatski hokej, dokaz da se možemo nositi s Austrijancima koji petorostruko više ulažu u omladinski pogon.

''Odigrali smo najviše utakmica od svih u ligi, čak 49, pa smo u ovu odlučujuću utakmicu ušli jako umorni. Unatoč porazu, moji dečki su pokazali da su fakini'', rekao je trener zagrebačke momčadi Danijel Kolombo.

''Ponosan sam da su trener Kolombo i njegova momčad zajedno s nama pokazali da ovaj projekt, u koji smo uključili sve zagrebačke klubove, ima smisao. Trudit ćemo se da ovaj projekt, iako on marketinški i poslovno nije samoodrživ, nastavimo i iduće sezone'', dodao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Za mlade hrvatske hokejaše nema odmora, jer već sutra dio njih igrat će finale doigravanja Prvenstva Hrvatske između Medveščaka i Mladosti. Medvjedi vode 1:0, a igra se na dvije pobjede.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider