Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Barakude u Šibeniku

Tucak: Nadam se da ćemo protiv Mađarske biti bolji nego protiv Grčke

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u novoj godini nastavlja s utakmicama FINA Svjetske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Grad Šibenik 14. siječnja domaćin je vaterpolo spektakla u kojem će Hrvatska pokušati pobijediti aktualne svjetske prvake Mađare, a utakmica se igra na bazenu Crnica.

Šibenčanin, izbornik reprezentacije Ivica Tucak poziva sugrađane na navijanje za Hrvatsku.

''Očekuje nas jedna izuzetno važna utakmica; jedino što nas drži u igri za odlazak na finalni turnir FINA Svjetske lige je ova utakmica i pobjeda protiv Mađarske, jedne od najjačih reprezentacija svijeta. Nadam se da ćemo pružiti dobru igru, bolju nego protiv Grčke. Drago mi je da se vaterpolo na velika vrata jednom ovakvom velikom utakmicom vraća u Šibenik, grad vaterpola. Ovo je prilika da se ljudi vrate na bazen i bodre vaterpoliste te da ovo bude jedan novi početak pravog vaterpola u Šibeniku!'', izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Hrvatskoj reprezentaciji utakmica protiv Mađarske iznimno je važna u ovom natjecanju, jer ih pobjeda ostavlja u borbi za plasman u daljnji krug natjecanja. Podsjetimo, u prvoj utakmici ove sezone Hrvatska je osvojila jedan bod protiv Grčke, koja je u Zagrebu slavila nakon izvođenja peteraca.

''Očekujemo iznimno tešku utakmicu protiv Mađara koji su uvijek neugodni protivnici. Dat ćemo sve od sebe i pokušati pobijediti pred domaćom publikom. Pozivam sve ljubitelje vaterpola da dođu i bodre nas na putu prema pobjedi'', izjavio je reprezentativac Ivan Milaković.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider