Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Debitira Pikkarainen

Traži se četvrta pobjeda u nizu: Medvjedima stiže granitna obrambena momčad

Nakon tri velike pobjede u Ledenoj, a ujedno i protiv vodećih momčadi lige Medveščak kod kuće dočekuje Avtomobilist Yekaterinburg...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Medvjedi su se konačno probudili, odigrali par sjajnih partija i sada žele nastaviti niz i protiv Yekaterinburga. Proradila je igra s igračem više, a sve više igrača upisuje se u strijelce. Večeras se očekuje i premijerni nastup najnovijeg pojačanja, finskog braniča Hannua Pikkarainena.

U četvrtoj domaćoj utakmici zaredom Medveščaku će jednu od najvećih prijetnji predstavljati vratar Kovara koji brani u odličnoj formi. Avtomobilist je trenutno 11. momčad Istočne konferencije sa samo dvije pobjede i Medvjedi imaju lijepu priliku upisati četvrtu pobjedu u nizu.

Avtomobilist je tipično ruska momčad, ali ima velikih problema s realizacijom. Oslanjaju se na veterane, a najopasniji su braniči Sami Leipisto i Nikita Tryamkin.
Ključnu ulogu mogao bi odigrati Medveščakov napad ili Avtomobilistova obrana, koja je među najboljima u KHL ligi.

Igrači trenera Frencha tražit će šansu ponajviše preko Briana Willsiea, Ryana Vescea i Jonathana Cheechooa, dok će se ruska momčad oslanjati na svog vratara koji ima prosjek od 92,7 posto obrana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider