Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Otvoreno i jasno

VIDEO Grahovac poslao poruku Babiću i Baliću: 'Nisam zadovoljan!'

Tomislav Grahovac odmah je po završetku Igara izrazio svoje nezadovoljstvo viđenim u Riju.

Nakon završetka Olimpijskih Igara i ljetnih odmora, vrijeme je za podvlačenje crte nakon jednog olimpijskog ciklusa. I dok su neki olimpijci ispunili očekivanja, a neki ih i nadmašili, bilo je i onih, nakon čijih je nastupa ostao dojam da se moglo i trebalo više. Nastup naših rukometaša nije zadovoljio javnost, ali ni predsjednika Saveza.

Tomislav Grahovac preuzeo je Hrvatski rukometni savez nekoliko mjeseci uoči Igara u Riju. Uspješni zagrebački odvjetnik i bivši rukometaš, odmah je po završetku Igara izrazio svoje nezadovoljstvo viđenim u Riju.
"Ja sam to otvoreno rekao da ne mogu biti zadovoljan sa postignutim rezultatima, ali ne samo s rezultatom, već sa svime viđenim, s dojmom", kaže Grahovac.

Upravni odbor očekuje do kraja tjedna pisani izvještaj, a nakon odrađenih razgovora, odlučit će uživa li sadašnji stručni stožer, na čelu s izbornikom Babićem, i dalje povjerenje.
"Nisam pristalica donošenja odluka vruće glave, ajmo sjesti pa vidjeti što se može napraviti. Ali opet podvlačim da jedini interes svima mora biti hrvatska reprezentacija i Hrvatski rukometni savez."

Ivano Balić, kao glavni koordinator rukometnih reprezentacija, nije bio u Riju. Nije još kontaktirao predsjednika Saveza, ali od njega se očekuje puno više.

"On ima svoj ugled u svijetu rukometa i on jednostavno mora svoj imidž i sve svoje kvalitete podrediti interesu rukometnog saveza. Jedino to u tom slučaju može biti dobro. On kao koordinator može puno više angažmana uložiti i mora se puno više izložiti i nekakvim konfrontacijama, rješavati sve potencijalne sukobe gdje god oni bili i prema kome god oni bili."

Slijedeći projekt koji je pred Kaubojima je Svjetsko prvenstvo u siječnju, a Hrvatska će za dvije godine biti domaćin Europskog prvenstva. Europsko zlato jedino nedostaje, pa je cilj jasan. No, sve je jasnije i da reprezentacija mora postati puno ozbiljnija priča na terenu, želi li se i dalje zadržati kontinuitet uspjeha.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider