Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ističu da su u prednosti

Susjedi se nabrijavaju za Kauboje: 'Zgrabite priliku, Slovenci!'

Mediji u susjednoj Sloveniji zagrijavaju atmosferu uoči današnjega ogleda (19 sati) sa Hrvatskom u kojem će se odlučivati o novom vlasniku svjetske bronce.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pa tako Delo piše:

"Ako su Slovenci bili razočarani porazom u polufinalu od Španjolske, što tek reći za Hrvate. Najviše su pokazali na ovom prvenstvu, mljeli sve protivnike, a protiv Danaca su bili nemoćni. Kapetan Igor Vori jedva je zadržavao suze, izbornik Slavko Goluža imao je knedlu u grlu...", piše Delo.

>> Danci slave, Francuzi likuju, Slovenci poručuju: Bronca bi bila kao zlato!

Taj slovenski list ističe da je njihova reprezentacija u prednosti uoči današnjega ogleda jer je za nju i ulazak među četiri najbolje momčadi već uspjeh i njih je poraz u polufinalu manje potresao. Također, ističe Delo, Slovenija je imala tri sata više za regeneraciju, a izbornik Boris Denič ima i veći izbor igrača na raspolaganju.

"Za Sloveniju će možda igrati i ozlijeđeni Dragan Gajič, koji ovakvu utakmicu ne bi propustio nizašto na svijetu, a imat će naši igrači i veću potporu na tribinama, više od 300 navijača.", otkriva Delo i naglašava da su dva velika slovenska uspjeha vezana za Hrvate.

Na EP-u 2000. pobijedili su nas u utakmici za peto mjesto i izborili Olimpijske igre u Sydneyu. Četiri godine kasnije Slovenci su nas pobijedili u polufinalu EP-a kojemu su oni bili domaćini.

"Da je netko Deničevim dečkima prije dva tjedna ponudio utakmicu za treće mjesto s Hrvatima, objeručke bi to prihvatili. Zato, vrijeme je da zgrabe tu priliku!", završava Delo. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider