Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pogledajte ovaj salto

Stravičan pad Talijana na legendarnoj 'stazi smrti' u Kitzbuhelu!

Peter Fill je dobro i to je najvažnije nakon što je letio zrakom napravivši salto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najopasnija staza u Svjetskom kupu opravdala je očekivanja. Talijanski spustaš Peter Fill u jednom je zavoju dodirnuo zaštitnu ogradu što je katapultiralo u zrak. Napravio je salto i pao. Izgledalo je stravično, ali svima je pao kamen sa srca kada se sam pridignuo nakon stravičnog pada na Streifu..

Pobijedio je 23-godišnji Talijan Dominik Paris i može se reći da je senzacionalno ukrotio divlju stazu, pobijedio suparnike i proslavio drugu pobjedu u karijeri u Svjetskom kupu. Ivica Kostelić bio je 30. i stigao do boda.

No, Kostelić je napravio sebi odličnu poziciju prije nedjeljnog slaloma. Podsjećamo da se današnji spust i nedjeljni slalom boduju za jedinu ovosezonsku klasičnu kombinaciju.Nitko od slalomaša ili tek solidnih slalomaša nije ispred Ivice, a primjerice Svindalovih nešto manje od dvije sekunde prednosti ne bi trebali imati mnogo značaja za Norvežanina.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider