Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Brojna popratna događanja

Sljeme domaćin prvoj utrci sinkroniziranog skijanja u Hrvatskoj!

Nakon spektakularne Vip Snježne kraljice, Sljeme će ponovno ugostiti još jednu utrku Svjetskog kupa u subotu, 2. veljače s početkom u 16 sati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječ je o prvoj utrci sinkroniziranog skijanja ikad održanoj u Hrvatskoj, a posjetitelji će uz najbolje svjetske sinkronizirane skijaše moći bodriti i domaće timove. Osim uživanja u potpuno novoj formi skijanja, čekaju ih i brojna popratna događanja. Tako će na dan natjecanja biti organizirani škola skijanja, testiranje skija i opreme, nagradne igre, zabava uz glazbu, jelo i piće te veliki party nakon utrke. Ulaz na događanje se ne naplaćuje, a dolazak u ciljnu ravninu moguć je žičarom ili sa strane Bistre.

Pozivnice koje ujedno sadrže i kupon za nagradnu igru mogu se preuzeti i u određenim Vip centrima. Svima koji utrke sinkroniziranog skijanja neće moći gledati na Sljemenu, Vipnet je zahvaljujući LTE mreži osigurao prijenos uživo na Facebook stranici događanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider