Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Slomile ga emocije

Skijaška legenda u suzama slavila rekord: 'Bio je to šok, morao sam plakati'

U nedjelju je 36-godišnji sjajni američki skijaš Bode Miller osvojio šestu olimpijsku medalju u karijeri. U superveleslalomskoj utrci je bio treći…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za Bodu je to prva medalja na Igrama u Sočiju te druga brončana na Igrama u karijeri. Prije toga je bio jednom zlatni i tri puta srebrni, a s nedjeljnim trećim mjestom je postao najstariji nositelj medalje na Igrama u povijesti, kada su u pitanju alpski skijaši.

''Definitivno se osjećam staro kada mi netko spomene taj rekord. Makar, moram priznati da iz jednog kuta gledanja nikada nisam bolje skijao u karijeri. Ipak, u Sočiju su stvarno teški uvjeti za vožnju. Ja ne volim skijati pod takvim okolnostima jer tada grizem i riskiram maksimalno, a produkt svega su greške. I danas sam bio preriskantan'', rekao je Bode.

Inače, kada je saznao da je osvojio brončanu medalju Bode nije mogao zaustaviti suze. One su bile namijenjene njegovom mlađem bratu koji je preminuo prošle godine, a koji bi se vjerojatno natjecao i na Igrama u Sočiju, u snowboardu.

''Bio je to golemi šok za sve nas, kompletnu obitelj. I dalje jest. Teško je prikriti emocije u ovakvom trenutku. Morao sam plakati'', završio je Bode. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider