Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
40 mu je godina tek

Sjajni Jagr ušao u legendu, Boston na čelu Istoka

U sve tri utakmice odigrane u srijedu navečer u NHL ligi pobjede su pripale gostima. Slavili su hokejaši Bostona, Anaheima i Dallasa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Boston je slavio kod Montreala s 2:1 i to nakon što je u posljednju trećinu ušao sa zaostatkom. P.K. Suban je u 11. minuti druge trećine osigurao Canadiensima vodstvo, ali samo dvije minute u završnoj dionici bile su dovoljne Bruinsima da kreiraju preokret preko Tylera Seguina i Davida Krejčija. Sedmom pobjedom u devet utakmica Boston je preuzeo vodstvo u Istočnoj konferenciji, a ujedno je prekinuo seriju od pet domaćih slavlja Canadiensa.

Anaheim je u Denveru svladao Colorado s 3:0, a švedski vratar Viktor Fasth je obranio 31 udarac i došao do prvog shutouta u karijeri u NHL-u. Francois Beauchemin je zabio za Duckse u svojoj 500. utakmici u ligi, a po pogodak i asistenciju su dodali Sheldon Souray i Saku Koivu. Anaheimu je to četvrta pobjeda zaredom i sedma u devet ovosezonskih utakmica.

Legendarni Čeh Jaromir Jagr zabio je u drugoj minuti produžetka i donio Dallasu pobjedu 3:2 na gostovanju kod Edmontona. Jamie Benn i Derek Roy su zabijali za Starse u osnovnom vremenu, dok su strijelci za Oilerse, kojima je to treći uzastopni poraz, bili Aleš Hemsky i Justin Schultz. Svojim 668. pogotkom u karijeri 40-godišnji Jagr se na desetom mjestu vječne ljestvice NHL lige izjednačio s Lucom Robitailleom. (TS)

 

NHL liga, srijeda:

Montreal - Boston 1:2
Colorado - Anaheim 0:3
Edmonton - Dallas 2:3, produžetak

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider