Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bravo Sandra!

Sandra Perković pregazila konkurenciju i srušila rekord mitinga!

Hrvatska atletičarka Sandra Perković na krajnje dominantan način je otvorila sezonu Dijamantne lige, te je na mitingu u Dohi pokorila konkurenciju sa sjajnom daljinom od 68.23 metra...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već pri prvom izlasku na borilište Sandra Perković je bacila disk na rekordnu daljinu mitinga od 67.37 metra. U svakom sljedećem nastupu je nastavila s debelim prebacivanjem granice od 60 metara.

U drugoj je seriji Perković bacila disk na 66.36 metara, potom je prestupila, pa opet marširala s daljinama od 65.70 i 67.13. Za kraj je ostavila ono najbolje od sebe, te je ostvarila, za ovo doba godine, fascinatnih 68.23 što je, dakako, najbolji rezultat mitinga, ali i dosadašnjeg dijela sezone.

Pravu konkurenciju Perković nije niti imala, pa tako niti jedna od ostalih bacačica nije došla do 65 metara. Drugo je mjesto pripalo Litavki Zinaidi Sendriute koja je bacila disk na 63.92 metra, dok je treće mjesto osvojila Njemica Anna Rüh sa 63.01. (TS)

Dijamantna liga, disk:

1. Sandra Perković (Hrv) 68.23
2. Zinaida Sendriute (Lit) 63.92
3. Anna Rüh (Njem) 63.01

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider