Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Putinu nije smetalo

Ruskinja uzela broncu pa zaboravila da nema ništa ispod odijela

Olga Graf, ruska natjecateljica u brzom klizanju, iznenađujuće je osvojila brončanu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u utrci na 3.000 metara. Toliko je bila ushićena svojim uspjehom da je raskopčala gornji dio odijela gotovo do struka…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pritom je Olga Graf očito smetnula s uma da ispod odijela nije imala baš nikakav komadić tkanine, kao što je obično slučaj kod brzih klizačica, već je bila potpuno gola. Tako se veliki dan za Olgu Graf umalo pretvorio u veliku nelagodu za nju. Ipak, na vrijeme je shvatila što je učinila i brže-bolje zakopčala odijelo. No, već je postala priča, foto-reporterima trenutak nepažnje nije promaknuo…

To su Olimpijske igre: Suze i skakanje u zagrljaj djevojke

''Potpuno sam zaboravila da nemam ništa ispod odijela. Imamo jako dobra odijela, ali su vrlo uska. Kada završite utrku, sve što želite je skinuti odijelo i opet normalno disati. Tek kasnije sam shvatila što sam napravila. Nadam se da to ipak nije izgledalo tako grozno'', rekla je ruska klizačica.

Ruskog predsjednika Vladimira Putina njezina akcija očito niti najmanje nije zasmetala…

''Donijela si nam nezaboravan trenutak trijumfa i posvemašnju radost milijunima gledatelja s osvajanjem prve medalje za Rusiju na ovim Igrama'', obratio se Putin ruskoj klizačici putem priopćenja.

Bio je to dan za dugo pamćenje za Olgu Graf. Iz više razloga…(TS)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider