Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prelijepa Jelena

Ruska ljepotica uzima predah: 'Želim se udati i postati majka'

Najveća motkašica svih vremena, Ruskinja Jelena Isinbajeva (31), priznala je da razmišlja o uzimanju jednogodišnje stanke nakon završetka ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvostruka olimpijska pobjednica i aktualna svjetska rekorderka (5.06m) otkrila je svoju želju uoči mitinga koji će se u četvrtak održati u Ostravi.

"Razmišljam o uzimanju stanke sljedeće godine. Želim se udati i pokušati dobiti dijete", najavila je ruska atletičarka.

Isinbajeva posljednjih godina nije dominantna kao nekada. Na posljednja dva svjetska prvenstva nije osvojila medalju, a na lanjskim je Olimpijskim igrama u Londonu uzela samo broncu. Tijekom 2010. je također uzela stanku, a pokus bi željela ponoviti, ali tek nakon nastupa pred svojim navijačima na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Moskvi.

"Naravno da stanka može imati i prednosti i mane. Bilo bi lijepo vratiti se i osvojiti još jednu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. No, prije svega me čeka SP u Moskvi, iznimno sam motivirana da popravim svjetski rekord pred svojim navijačima", zaključila je Isinbajeva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider