Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Turci zadnji bez bodova

PPD Zagreb gostuje kod Bešiktaša: 'Nemamo pravo na kiks'

Rukometaši PPD Zagreba u subotu gostuju kod turskog Bešiktaša u 6. kolu Lige prvaka, a Luka Stepančić i Domagoj Pavlović vjeruju da će im kvaliteta i iskustvo donijeti željenu pobjedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"To što je Bešiktaš izgubio sve dosadašnje utakmice u Ligi prvaka ništa ne znači. Oni se dižu iz utakmice u utakmicu i tražit će pobjedu. Sigurno misle da će im to biti lakše ostvariti protiv Zagreba, negoli u dvobojima sa Veszprémom ili Kielom. Treba izdvojiti makedonskog reprezentativca Nemanju Pribaka oko kojeg se sve vrti. No, mi smo puni pozitivne energije, a pobjeda bi nam puno značila jer dolazi reprezentativna pauza, pa ćemo se moći malo odmoriti", kazao je Domagoj Pavlović u četvrtak na konferenciji za novinare.

Luka Stepančić ističe dobro ozračje u momčadi nakon pobjeda nad Wislom i Vardarom.

"Nakon pobjeda nad Wislom i Vardarom ozračje u momčadi je dobro. No, bit će teško jer Bešiktaš je protivnik protiv kojeg nemamo pravo na kiks. Gledali smo njihove utakmice i nitko ih nije razbio. Također, zabijaju dosta golova, što znači da puno trče", kazao je Stepančić.

Kod Bešiktaša je primjetno da njihova igra pada u drugom poluvremenu.

"Oni moraju nekoga dobiti i vjeruju da smo to mi. No, na našoj je strani kvaliteta, imamo široku klupu i iskustvo igranja u Ligi prvaka. Uočili smo da oni padaju u zadnjih 15 minuta i vjerujem da ćemo to iskoristiti, jer smo u dosadašnjim utakmicama pokazali da svih 60 minuta možemo igrati u visokom ritmu", dodao je Stepančić.

U skupini A vodi Veszprém sa devet bodova, a slijede Kiel i Paris Saint-Germain sa po osam, s tim da Kiel ima utakmicu više. Flensburg i PPD Zagreb imaju po šest bodova, a iza njih su Wisla sa tri i Celje sa dva boda, dok je posljednji Bešiktaš na nuli.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider