Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ždrijeb četvrtfinala

Rukometna Liga prvaka: Balić protiv Barce, Červar na 'hrvatski' Kielce

U Beču je u utorak održan ždrijeb parova četvrtfinala rukometne Lige prvaka, a zanimljivost je da će se u ovoj fazi natjecanja dogoditi dva velika nacionalna dvoboja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako će u španjolskom derbiju igrati Barcelona i madridski Atletico, klub za kojeg igraju dva hrvatska rukometaša, Ivano Balić i Jakov Gojun. S druge strane, njemački će derbi upriličiti Hamburg i Flensburg, a podsjetimo da su važne karike HSV-a već godinama Hrvati Igor Vori, Domagoj Duvnjak i Blaženko Lacković.

Nekadašnji hrvatski izbornik Lino Červar sa svojim Metalurgom iz Skopja igra protiv poljskog Kielca koji je prepun Hrvata (Venio Losert, Ivan Čupić, Denis Buntić, Željko Musa i Manuel Štrlek), dok zadnji par čine Kiel i mađarski Veszprem, u čijem su sastavu Mirko Alilović i Renato Sulić.

Prve se utakmice igraju od 17. do 21. travnja, a uzvrati od 24. do 28. travnja. Final Four je, pak, na rasporedu tijekom prva dva dana lipnja, i to Kölnu. (TS)

Parovi četvrtfinala Lige prvaka:

Flensburg - Hamburg

Kiel - Veszprem

Metalurg Skopje - Vive Kielce

Atletico Madrid - Barcelona

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider