Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vrlo je uzbuđen

Raymond novi trener Fehervara, Kinasewich u Grazu

Dojučerašnji trener hokejaša zagrebačkog Medveščaka, Kanađanin Marty Raymond, novi je trener SAPE Fehervar. S mađarskim je klubom potpisao dvogodišnji ugovor s mogućnošću produljenja i na treću godinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U redovima mađarskog kluba 48-godišnjem će Raymondu će pomoćnik biti Rob Pallin.

Raymond je u obje sezone na klupi Medveščaka odveo zagrebački klub do doigravanja EBEL lige. Ukupno je u klubu ostvario omjer od 63 pobjede u 115 utakmica (54.78% pobjeda).

"Vrlo sam uzbuđen što sam postao novi trener SAPA Fehervara AV19. Strastveni navijači i profesionalna uprava učinili su moju odluku lakom. Veselim se vođenju momčadi do najboljih mogućih rezultata i zajedničkom radu s tako respektabilnim ljudima. To je velika prilika. Spreman sam uhvatiti se u koštac s novim izazovom", rekao je Raymond koji će se novoj momčadi priključiti od kolovoza.

U međuvremenu je bivši igrač Medveščaka, napadač Ryan Kinasewich, potpisao jednogodišnji ugovor za Graz 99erse. U 127 utakmica u EBEL ligi u dresu Medveščaka i Red Bull Salzburga upisao je 35 poena. U listopadu 2012. godine Kinasewich je iz Salburga prešao u talijanski Milano Rossoblu, a ondje je upisao 31 poen u isto toliko susreta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider