Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Poznat popis igrača za SP

Proslavljeni američki redatelj snima serijal o 'Barakudama'!

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak objavio je popis reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo u Barceloni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik Ivica Tucak objavio je popis hrvatskih vaterpolskih reprezentativaca za nadolazeće Svjetsko prevnstvo. Posljednja priprema prije odlaska u Barcelonu sutrašnja je službena prijateljska utakmica s Rumunjskom (20 sati, plivalište Mladosti).

Za Hrvatsku će na Svjetskom prvenstvu igrati : Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Fran Paškvalin, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sando Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka.

Treneri reprezentacije su izbornik Ivica Tucak, Ivan Asić i Pero Kuterovac. U stručnom stožeru reprezentacije su i pomoćni trener Igor Pezelj, fizioterapeut Damir Luketić i liječnik reprezentacije Alan Ivković.

"Završne pripreme u Zagrebu bile su usmjerene na taktički dio. Zadovoljan sam obavljenim poslom i spremni putujemo na prvenstvo. Mislima smo već na prvoj utakmici koju igramo protiv momčadi SAD-a i koja neće biti nimalo lagana. Svi reprezentativci pokazali su zaista veliki trud i zahvaljujem im na tom", izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Na završnim pripremama u Zagrebu hrvatskoj se reprezentaciji pridružila reprezentacija Rumunjske s kojom naši vaterpolisti igraju u srijedu.

"Zadovoljan sam pripremama i u Barcelonu odlazimo s velikim motivom i željom za što boljim plasmanom. Iako u Barcelonu putuje trinaest igrača, za naše su uspjehe zaslužni apsolutno svi igrači koji su bili s nama u pripremnim fazama", izjavio je kapetan reprezentacije Josip Pavić.

Filmski serijal - Barakude

Peter Radovich, redatelj i producent filmskog serijala Barakude, koji je danas neizmjerno nahvalio reprezentaciju je izjavio:

"Bilo je ovo stvarno zanimljivih 10 mjeseci snimanja, dobili smo nevjerojatan pristup i igračima i treneru, kako njihovom sportskom životu tako i privatnom. Snimali smo s vrhunskim snimateljima Focusvidea iz Zagreba i materijal je odličan. Jako sam zadovoljan i iskreno jedva čekam finalnu montažu. Sada nam je još samo ostalo za snimiti borbe naših najbolijh u Barceloni i imamo izvanrednu priču. Nadamo se da će i gledatelji prepoznati ono što smo mi shvatili tijekom ovih mjeseci, a to je da imamo izvanredne mlade ljude u reprezentaciji Hrvatske i da zaslužuju svu našu pažnju i navijanje."

Proslavljeni producent CBS-a, kojem je ovo prvi projekt u Hrvatskoj, do sada je za svoj rad dobio 27 Emmy nagrada. Serijal će se početi prikazivati u listopadu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider