Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Neriješen rezultat realan

'Sada je najvažnije Preskarovo zdravlje'

Nakon što je meč Preskara i Pedjure proglašen nerješenim, Stjepan Božić objasnio nam je koliko je to važno za nastavak karijere našeg borca, a također da je to bio i realan rezultat.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Preskar ipak nije doživio prvi poraz u karijeru. Na kraju meča sudac je podigao obje ruke u zrak i iako naš borac nije bio u stanju prisustvovati proglašenju, to znači da je rezultat neriješen, iako su i novinske agencije objavile poraz Preskara.

'I meni je to sve bilo čudno. Sudac je podigao obje ruke, a i čulo se u pozadini draw,' objasnio nam je Stjepan Božić, naš predstavnik u supersrednjoj kategoriji.

>> Božić: Ako se budem pametno borio, nokautirat ću Porrasa!

'U boksu je pobjeda jedna stepenica gore, a poraz 10 stepenica nazad,' objasnio nam je Božić koji je također dodao da je u ovaj neriješen rezultat jako dobar za Preskara, ali da je njegovo zdravlje trenutno najvažnija stvar. No, neriješen rezultat realan je u ovom meču s obzirom na viđeno, slaže se i naš boksački stručnjak. To je već treći u karijeri Preskara, iako ni pobjeda ovaj put nije bila daleko.

'Ukrajinac je čvrst, pretrpio je nekoliko teških udaraca, trebao je još jedan da ga se dokrajči. Ali pokazao je veliko srce, želju, volju.'

Ipak, od Pedjure se ne očekuje mnogo u nastavku karijeru.

'On je loš boksač, nema šanse doći među 15 najboljih na svijetu. Međutim, ima veliko srce, veliku volju, ponekad je i to dovoljno. Na ono što se događa među konopcima utječe mnogo faktora,' zaključio je Stjepan Božić, koji će se s Kostarikancem Porrasom boriti 18. srpnja u Umagu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider