Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Velika pobjeda Kiela

Ponajbolji svjetski golman zasjenio odličnu partiju hrvatskog kolege

Počeo je lov na četvrtfinale rukometne Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom susretu osmine finala rukometne Lige prvaka Kiel je pobijedio Pick Szeged s 29:22 (14:14) načinivši veliki korak prema plasmanu u četvrtfinale.

Nakon izjednačenog prvog poluvremena, njemački sastav je u nastavku susreta odigrao sjajno i drugo poluvrijeme je dobio sa čak sedam golova razlike.

Kiel je u nastavku susreta podigao agresivnost u obrani, proradio je vratar Niklas Landin, a Mađari su nizali pogrešku za pogreškom. Na koncu je završilo uvjerljivih 29:22 i teško je vjerovati kako mađarski doprvak u uzvratu u Szegedu 1. travnja može do čuda.

Kod Kiela najefikasniji su bili Marko Vujin s osam golova, Miha Zarabec s pet, te Patrick Wiencek, Christian Dissinger i Niclas Ekberg sa po četiri gola dok je Landin sakupio 12 obrana. Domagoj Duvnjak zabio je jedan pogodak za njemački sastav.,

U redovima mađarskog sastava najefikasniji su bili Bence Banhidi s pet, te Richard Bodo, Jonas Kallman i Stefan Sigurmansson sa po tri gola. Ivan Sršen je zabio jedan gol, dok je Marin Šego sakupio 10 obrana i postigao jedan pogodak.

Pobjednik iz susreta Kiel - Pick Szeged u četvrtfinalu će igrati protiv branitelja naslova Vardara.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider