Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Fantastični Getzlaf

Pogledajte ovu 'zvijer': Hat-trick i asistencija u jednoj trećini!

Hokejaši Anaheima i dalje ostaju jedina NHL momčad koja je na startu nove sezone dobila sve domaće utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I u noći s petka na subotu Anaheim je dobio ogled pred svojim navijačima, s lakih 6:2 je pobijeđen Buffalo u utakmici u kojoj je briljirao Ryan Getzlaf. Zapravo, odigrao je na nevjerojatan način Getzlaf prvu trećinu u kojoj je postigao tri pogotka i imao jednu asistenciju.

Kompletna je neizvjesnost ovog meča isparila tijekom uvodnih 20 minuta poslije kojih je Anaheim imao sigurno vodstvo 4:1.

Sa sjajnom serijom nastavlja Colorado koji je pobijedio na svom ledu Calgary 4:2. Bila je to 13. pobjeda Colorada u 15. utakmica, čime je izjednačio doseg Quebeca iz 1995. godine i izjednačio klupski rekord. Igrač utakmice je bio Ryan O'Reilly koji je ogled otvorio pogotkom i zatvorio ga asistencijom.

Winnipeg je pobijedio Nashville 5:0, a pobjednički vratar Ondrej Pavelec, inače povratnik na led, je obranio 41 udarac na svoja vrata i time upisao jedanaesti shot-out u karijeri.

NHL liga, petak:

Toronto - New Jersey 2:1, penali

Winnipeg - Nashville 5:0

Colorado - Calgary 4:2

Anaheim - Buffalo 6:2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider