Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Luzumova ih uništila

Podravka doživjela težak poraz: Ništa od vize za drugi krug

U petom kolu Njemice su uzvratile Koprivničankama za poraz na startu natjecanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometašice Podravke Vegete u 5. su kolu skupine C Lige prvakinja izgubile na svom terenu od njemačkog Thuringera sa 23:31 (10:14) i tako propustile priliku izboriti prolazak u sljedeći krug natjecanja kolo prije kraja.

Podravci je pobjeda ili neodlučeni ishod protiv Thuringera, kojega su prije pet tjedana svladali u gostima sa 28:26, donosilo osiguranje jednog od prva tri mjesta u skupini i prolazak u sljedeći krug natjecanja. Nažalost, gošće su pokazale kako su trenutačno ipak kvalitetniji sastav.

Koprivničanke su dvoboj protiv njemačkih prvakinja praktički izgubile u završnici prvog i na početku drugog poluvremena kada se Thueringer serijom 5:1 odvojio na prednost od 17:11.

U nastavku dvoboja Podravka se najviše približila na tri gola razlike (20:23), ali prave prilike za preokret nije bilo.

Natalija Čigrinova s osam i Selena Milošević s pet golova bile su najefikasnije kod Podravke Vegete, dok su Iveta Luzumova sa 10 i Emily Bolk s pet pogodaka predvodile Thuringer.

Nakon pet kola Podravka Vegeta je treća s tri boda, dok je Thuringer i dalje posljednji s dva. na vrhu je Gyori ETO s maksimalnih 10 bodova, dok je drugi Krim Mercator s pet.

U posljednjem kolu 17. studenoga Podravka gostuje u Gyoru, dok će istovremeno igrati Thuringer i Krim u Nordhausenu. Podravci je za prolazak potrebna pobjeda u Gyoru ili uspjeh Krima u Njemačkoj.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider