Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prvo Zanoški, pa Kristan!

Pobuna heroja Ledene: 'Nisam bio pijan, to je samo izgovor!'

Medveščak očigledno ima velikih problema u odnosu pojedinih igrača s trenerom Martyjem Raymondom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon jučerašnjeg priopćenja Medveščaka u kojem su javnost obavijestili o suspenziji Roberta Kristana, slovenski se vratar pobunio.

''Ne slažem se sa suspenzijom. Bio sam kod kuće s obitelji i nema govora o nekakvom pijanstvu. Trener samo traži izgovor jer me često ostavlja na klupi'', rekao je Kristan za slovenski list Delo.

>> Navijači pomozite: Medveščak traži snimku spornog trenutka!

U Medveščaku tvrde kako je navodno pod utjecajem alkohola stigao na trening te je suspendiran na jednu utakmicu i kažnjen novčano. U klubu tvrde kako mu je bilo najavljeno da će braniti u Salzburgu u šestoj utakmici play-offa protiv Red Bulla, no sada ipak neće biti ništa od toga.

Inače, u Zagrebu je u posljednjoj utakmici branio Michael Ouzas.

Nakon odlaska još jednog heroja Ledena dvorane Toma Zanoškog, sada je u sukobu s trenerom Martyjem Raymondom i druga najveća zvijezda kluba. Kristanu su ovo vjerojatno posljednji trenuci u Medveščaku u kojem je proveo čak četiri sezone.

Vrhunac karijere fantastični će vratar doživjeti na Olimpijskim igrama u Sočiju sljedeće zime gdje je odveo svoju Sloveniju sjajnim obranama na kvalifikacijskom turniru u Danskoj. Slovenci i Austrijanci izborili su nastup među 12 najjačih reprezentacija svijeta i to s igračima iz EBEL lige, a bez Igara su ostavili stalne sudionike poput Njemačke i Bjelorusije, pa i Kazahstana, Ukrajine, Francuske, Danske...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider