Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kristan suspendiran!

Navijači pomozite: Medveščak traži snimku spornog trenutka!

Nakon drame u Ledenoj i pobjede Red Bulla u produžetku zlatnim golom (5:4), u Medveščaku se danas događaju čudne stvari.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Red Bull je poveo s 3:2 u četvrtfinalnoj seriji doigravanja EBEL lige. Medveščak je jučer gubio 0:2, preokrenuo na 4:2 pa primio dva gola nekoliko minuta prije kraja. Imali su sve u svojim rukama, ali promašaj jedne kontre Tomasa i glupo isključenje Millera odveli su bogataše iz Salburga na pobjedu do polufinala.

Medveščak je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio čudnu zamolbu navijačima:

'NAVIJAČI!! TREBAMO VAŠU POMOĆ!! Tražimo snimku današnjeg zagrijavanja prije utakmice, osobito vrijeme između 21. i 20. minute prije utakmice! Pripremili smo i nagradu!'

Navodno se radi o ometanju Micheala Ouzasa na zagrijavanju što bi moglo dovesti do suspenzije krivca.

''Doista nam je bitna ta snimka i Medvjedima bi bila od izuzetne važnosti ako je netko posjeduje… ovaj put morate Medi vjerovati na riječ. Snimka je potrebna kao dokaz... dok nemamo dokaz ne možemo pričati o optužbi', napisao je u komentarima netko iz kluba.

Kristan suspendiran

Nije to sve što nas je danas iznenadilo. Vratar Robert Kristan zbog nesportskog ponašanja odlukom generalnog menadžera kluba i uz suglasnost glavnog trenera i predsjednika kluba suspendiran je na jednu utakmicu neigranja te novčanu kaznu.

''Robert Kristan unatoč tome što je sinoć nakon utakmice bio obaviješten kako će u petak u Salzburgu braniti gol Medveščaka, nije poštovao klupski pravilnik te je noć proveo u izlasku i alkoholiziran jutros stigao na opcionalni trening u Domu sportova. Ovakvo ponašanje, u ovim izuzetno bitnim trenucima za plasman momčadi u završnici sezone, neodgovorno je kršenje klupskog pravilnika te je odlukom generalnog menadžera kluba, uz podršku trenera i predsjednika kluba, Kristan suspendiran za iduću utakmicu te financijski kažnjen. Na ovu odluku kluba igrač nema pravo žalbe'', izjavio je Ranko Vučinić, glasnogovornik KHL Medveščak Zagreb.

Robert Kristan slijedom donesene odluke neće putovati s momčadi u Salzburg, a njegovo ponašanje osudio je i kapetan momčadi Alan Letang.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider