Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Svaka im čast'

Ćavar: Bit ću razočaran ako ne uzmemo medalju u Riju

Naši rukometaši imali su imperativ pobjede i nisu poklekli, odigrali su odlično.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz Herninga su se u Dnevnik Nove TV nakon velike pobjede hrvatskih rukometaša javili reporter Saša Lugonjić i stručni sukomentator Patrik Ćavar.

"Mislim, fenomenalna izvedba, nema nijednog elementa da možemo reći da je moglo biti bolje. Sve je funkcioniralo besprijekorno. Šteta je nekoga istaknuti, ali moram spomenuti Stevanovića. Ne znam koju riječ bih upotrijebio za njega... On je u prvom poluvremenu doveo do takvog očaja norveške igrače da ih je bilo strah i pogledati na gol. Svaka im čast, velika pobjeda hrvatskog rukometa", izjavio je Ćavar poslije dvoboja.

Druga je ovo čudesna pobjeda Hrvatske u posljednja dva i pol mjeseca koje se po dimenziji i izvedbi mogu okarakterizirati kao povijesne. Prvo ono protiv Poljske u Krakowu, a sad ovo protiv Norveške.

"Ova reprezentacija je već obilježena kao prava kad treba biti pravi. Te dvije pobjede su važne i slične. Ja ću čak ići tako daleko u prognozi - bit ću razočaran ako se mi iz Rio de Janeira ne vratimo s medaljom", poručio je Ćavar koji je bio zabrinut uoči ovog dvoboja.

"Bio sam jako nervozan prije utakmice, pogotovo nakon utakmice Danska - Norveška gdje su izgledali kao super ekipa, moćni i u obrani i u napadu. Ali evo, sa Stevanovićem im nismo dozvolili da razviju svoju igru i zasluženo smo pobijedili."

Tko vas je najviše oduševio od rukometaša?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider