Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U kolovozu najžešće

Ova fotografija će razveseliti sve štovatelje Ivice Kostelića

Dvotjedne ljetne snježne pripreme hrvatske alpske skijaške reprezentacije započele su 7. srpnja u već poznatoj bazi na ledenjaku iznad švicarskog Zermatta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivica Kostelić pridružio se pripremama reprezentacije na 10 dana, a to je Ivici ujedno prvi snježni trening nakon operacije koljena početkom svibnja. Snježni i vremenski uvjeti za trening su odlični, a Ivica ih koristi za slobodno skijanje, kako na švicarskoj strani ledenjaka tako i na talijanskoj strani prema Cerviniji te s Kristianom Ghedinom testira spust skije.

Na pripremama se nalazi cjelokupna reprezentacija osim Natka Zrnčić-Dima koji će na pripreme u Zermatt početkom kolovoza, a nakon toga Natko odlazi u Čile gdje će trenirati i voziti FIS utrke kako bi poboljšao FIS bodove s obzirom da je zbog ozljede ramena propustio cijelu prošlu sezonu.

Članovi hrvatske alpske skijaške reprezentacije na pripremama ostaju do kraja tjedna, kada kreću na kraći odmor, a cijeli kolovoz je rezerviran za glavne kondicijske pripreme.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider