Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Postoji nada

Kostelić i Zrnčić-Dim sjajni na treningu spusta, pomaknut start kombinacije

Hrvatski skijaši Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim ostvarili su sjajne rezultate na jutrošenjem (četvrtak) treningu spusta na zimskim Olimpijskim igrama u Sočiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan uoči discipline, superkombinacije, u kojoj cijela Hrvatska priželjkuje medalju, Ivica Kostelić je odvezao šesto vrijeme spusta, dok je Natko Zrnčić-Dim bio 15. Kostelić je stazom prošao za minutu 55 sekundi i 11 stotinki, što je od najbržeg, Čeha Ondreja Banka, bilo sporije za 79 stotinki. Zrnčić-Dim je pak spust završio s vremenom 1:56.47, odnosno s dvije sekunde i 15 stotinki zaostatka.

Iza vodećeg Banka smjestili su se Talijan Dominik Paris, Amerikanac Bode Miller, Austrijanac Matthias Mayer i Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde. Najveći kandidati za zlato u ovoj disciplini, Ted Ligety i Alexis Pinturault, smjestili su se na 11., odnosno 12. mjesto.

Zbog straha od pretoplog vremena start sutrašnje super-kombinacije na ZOI u Sočiju s osam na sedam sati po hrvatskom vremenu. Kostelić starta 21., dok će Natko Zrnčić-Dim startati sa brojem 18.

Super-kombinacija starta spustom u 7:00 sati, a potom je na rasporedu slalom koji bi se trebao održati kao što je i planirano u 12.30 sati.

ZOI, skijanje (m), trening spusta:

1. Ondrej Bank (Češ) 1:54.32
2. Dominik Paris 1:54.38
3. Bode Miller (SAD) 1:54.49
...
6. Ivica Kostelić (Hrv) 1:55.11
...
15. Natko Zrnčić-Dim (Hrv) 1:56.47

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider