Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliko priznanje

Odličan motiv uoči Final Foura: Čupić u idealnoj momčadi Lige prvaka

Ivan Čupić je uvršten u idealnu postavu rukometne Lige prvaka prema glasovima više od 20 tisuća fanova na službenoj web-stranici EHF-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čupić, koji igra za Vive Targi Kielce, je osvojio 42 posto glasova u izboru za desno krilo, jednako koliko i Laszlo Nagy iz Veszprema u izboru za desnog vanjskog.

Za našeg reprezentativca ovo je svakako lijepa vijest uoči završnog turnira Lige prvaka, na kojem će se ovog vikenda za titulu najboljeg u Europi boriti Kiel, Hamburg, Kielce i Barcelona.

Osim njih, izabrani su još i Darko Stanić iz Metalurga na poziciji vratara, Filip Jicha (Kiel) na lijevom vanjskom, Daniel Narcisse (Kiel) na srednjem vanjskom, Julen Aguinagalde (Atletico Madrid) na pivotu i Anders Eggert (Flensburg) na lijevom krilu.

Za najboljeg obrambenog igrača izglasan je Mađar Istvan Timuzsin Schuch iz Veszprema.

Idealna postava rukometne Lige prvaka u izboru navijača:

Stanić (Metalurg), Eggert (Flensburg), Aguinagalde (Atletico Madrid), Čupić (Vive Targi Kielce), Jicha (Kiel), Narcisse (Kiel), Nagy (Veszprem)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider