Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
slavili i kingsi

NY Rangersi vratili se na vrh NHL lige

Hokejaši New York Rangersa vratili su se na vrh Istočne konferencije NHL-a, te se poravnali s Dallas Starsima na čelu poretka čitave lige sa 34 boda iz 21 odigranog susreta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zahvaljujući 3-0 pobjedi protiv Nashville Predatorsa u svom Madison Square Gardenu NY Rangersi su se vratili na vrh Istoka, te na diobu prvog mjesta NHL lige.

Prvi pogodak na utakmici postigao je Rick Nash (24:32) početkom druge trećine, a susret su u trećoj trećini odlučili Derek Stepan (44:23) i Kevin Hayes (50:38). Sjajan je na vratima Rangersa bio i Henrik Lundqvist koji je obranio svih 31 udaraca gostiju iz Nashvillea koji tako treću utakmicu zaredom nisu postigli gol.

Vrhunsku večer imali su vratari i u Washingtonu gdje su domaći Capitalsi s minimalnih 1-0 svladali Edmonton Oilerse. Braden Holtby sakupio je 33 obrane na domaćem golu, dok je Anders Nilsson zaostavio 29 od 30 udaraca. Jedini gol na utakmici postigao je Dmitrij Orlov (53:28) šest i pol minuta prije kraja.

Los Angeles Kingsi vratili su se na vrh skupine Pacific 3-1 pobjedom na gostovanju kod Florida Panthersa. Tyler Toffoli (7:47), Alec Martinez (37:16) i Marian Gaborik (41:05) pogodili su za Kingse, dok je Aleksandar Barkov (25:07) bio jedini strijelac za Pantherse. Kingsi sada imaju 26 bodova iz 21 susreta, a isti učinak imaju i San Jose Sharksi na čelu Pacifica.

 

NHL liga, rezultati, ponedjeljak:

Toronto - Boston 3-4 (kazneni udarci)

Florida - Los Angeles 1-3

Winnipeg - Colorado 1-4

Buffalo - St. Louis 1-2

NY Rangers - Nashville 3-0

Philadelphia - Carolina 3-2 (produžetak)

Washington - Edmonton 1-0

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider