Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Jamajčanina se odreću?

Asafa Powell nestao iz Balićevog i Čilićevog društva!

Nakon što je u nedjelju objavljeno kako je bio pozitivan na doping-testu profil jamajčanskog atletičara Asafe Powella nestao je s web-stranice njegova sponzora Li-Ninga…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kineski proizvođač sportske opreme zasad nije potvrdio je li s Powellom raskinuo ili zamrznuo ugovor, ali ga se nedvojbeno odrekao na svojoj internetskoj stranici. Doduše, njegova fotografija još uvijek stoji na podstranici o Li-Ningovim sportašima, ali za razliku od drugih ''manekena'', njegov se životopis ne može otvoriti.

Među osmero sportaša na koje je Li-Ning najviše ponosan i čiji se profili i dalje mogu pogledati su i dvojica hrvatskih aduta - rukometaš Ivano Balić i tenisač Marin Čilić, a društvo im, između ostalih, prave atletičari Jelena Isinbajeva i Andreas Thorkildsen, te košarkaš Dwyane Wade.

Podsjetimo, bivši svjetski rekorder na 100 metara je pao na doping-testu na nedavnom nacionalnom prvenstvu, zajedno s još petero jamajčanskih atletičara. Isti je dan objavljeno i da je pozitivan na doping bio i nekadašnji svjetski prvak na 100 metara, Amerikanac Tyson Gay.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider