Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Ostali sportovi
Male šanse za polufinale

Ni nova generacija 'Kauboja' nije pronašla rješenje za Francuze i našu noćnu moru

Novi rukometni klasik protiv Francuza i novi bolan poraz naših rukometaša. Hrvatska je porazom od osam razlike svoje izglede za ulazak u polufinale svela tek na teoriju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ni nova generacija 'Kauboja' pod vodstvom Željka Babića nije pronašla rješenje za Karabatića i društvo u napadu. A još manje za našu noćnu moru - Omeyera na vratima.

Izbornik Babić realno je sagledao situaciju.

"Normalno da je uvijek teško gubiti, ali oni su jednostavno bili bolji od nas."

Hrvatska je parirala Francuskoj tek prvih 15-20 minuta, a posebno su teško pali pogoci s igračem više.

"Mi defanzivno nismo bili ni blizu maksimuma. Znači, ako želiš igrati ozbiljnu utakmicu, onda taj segment ne smije izostati. Pali smo mentalno i pali smo fizički", objasnio je Željko Babić.

Novim slatkim slavljem protiv naše reprezentacije Francuzi su zasjeli na vrh skupine sa šest bodova. Norvežani su drugi, ali imaju utakmicu manje. Naši su zasad treći, ali s istim brojem bodova kao Poljaci koji imaju utakmicu manje.

Još vijesti

Upišu li u ponedjeljak Norvežani i Poljaci očekivane pobjede protiv Makedonije i Bjelorusije, Hrvatskoj će u zadnjem kolu trebati pobjeda Norvežana protiv Francuza. Uz, dakako, našu pobjedu od čak devet golova protiv domaćina Poljske.

"Mi jednostavno moramo igrati utakmicu za utakmicom, bez obzira na sve okolnosti koje jesu, i moramo biti jednostavno bolji, agresivniji. Dobro će nam doći odmor, da se igrači odmore jer je vidno da su umorni, i da nam pada izvedba. Nije to ništa čudno", rekao je hrvatski izbornik.

Omeyer i Francuzi tako su nam ponovno pomrsili račune. No, za končanu ocjenu nastupa ove nove generacije treba pričekati kraj prvenstva.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider