Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Medveščakova bajka

NHL zvijezda nakon novog ponižavanja Rusa: 'Ovo se zbilja rijetko viđa'

Medveščak je sinoć u Ledenoj dvorani ponovno briljirao i još jednom šokirao Ruse.

Kakva serija Medveščaka! U šest domaćih utakmica ostvarili su šest pobjeda i zasjali na nevjerojatno peto mjesto Zapadne konferencije ruskog KHL-a, nakon NHL-a, najelitnije lige svjetskog hokeja.

>> Urnebes u Ledenoj: Medveščak sprašio šest komada za šesti trijumf u nizu

Medvjedi su u tom nizu pobijedili i SKA iz St. Petersburga, u utakmici u kojoj je najplaćeniji hokejaš današnjice Ilja Kovaljčuk zabio dva pogotka i svejedno otišao iz Doma sportova pognute glave.

Šlag na toru ove prave male bajke s početka sezone bile su tri posljednje pobjede u kojoj Barry Brust na vratima Medvjeda nije primio niti jedan jedini pogodak. Ukupno 13:0 u drugoj polovici domaće serije utakmice je jednostavno nevjerojatno.

''Ovako nešto se zbilja rijetko događa'', malo je u nevjerici komentirao Jonathan Cheecho, najveća zvijezda kluba, igrač koji je prije nekoliko godina bio najbolji strijelac NHL lige igrajući za San Jose Sharkse.

''Bila je to velika serija u našoj dvorani. Igramo bolje u obrani i sad to sve moramo prenijeti na gostovanja'', rekao je kanadski Indijanac te poručio je za njegovu sjajnu formu 'kriva' kemija s kolegama u lini Murleyjom i Thomasom.

Sada Medveščak putuje na dva gostovanja. Prvo u srijedu gostuju kod Dinama iz Rige, pa u petak u Donjecku kod Donbasa. Onda u Ledenu dvoranu stiže Spartak u nedjelju pa novo putovanje i četiri gostovanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider