Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Junaci Alex Ovečkin i TJ Osh

Washington preuzeo vodstvo u Istočnoj konferenciji

Washington je gubio 3-0 u drugoj trećini, ali su onda rezultat preokrenuli Ovečkin i Oshi te Marcus Johansson.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hokejaši Washingtona Capitalsa su sinoćnjom pobjedom od 5-3 nad Tampa Bay Lighteningom zauzeli vrh Istočne konferencije NHL lige.

Junaci utakmice bili su Alex Ovečkin i TJ Osh koji su postigli po dva pogotka. Rus je sa svojim 16 golom ove sezone zauzeo šesto mjesto na ljestvici strijelaca. Washington je gubio 3-0 u drugoj trećini, ali su onda rezultat preokrenuli Ovečkin i Oshi te Marcus Johansson.

Ottawa Senatorsi su 4-2 slavili protiv San Jose Sharksa, a do pobjede su također stigli s tri pogotka u zadnjoj trećini. Poveo je San Jose pogotkom Joea Thorntona, a onda je Ottawa izjednačila pa povela zahvaljujući Bobby Ryanu, Jean Gabriel Pageauu Chrisu Widemanu i Eriku Karlssonu. Zadnji gol za San Jose zabio je Brent Burns.

Boston Bruinsi su sa 6-2 pobijedili Pittsburgh Penguinse, a rookie Frank Vatrano je postigao prvi hat trick u NHL-u. Vatrano je izjednačio na 1-1 sredinom prve trećine, a onda je zabio dva gola u razmaku od tri minute u zadnjoj trećini. Dva gola za Boston zabio je i Patrice Bergeron, a šesti pogodak postigao je Loui Eriksson. Strijelci za Pittsburgh bili su Conor Sheary i Trevor Daley.

I Winnipeg je uvjerljivo slavio, sa 5-2 je pobijedio New York Rangerse kojima je ovo sedmi uzastopni poraz u gostima. S dva gola je pobjedi pridonio Bryan Little, a ostali strijelci su bili Dustin Byfuglien, Tyler Myers i Andrew Ladd. Pogotke za Rangerse postiglis u J.T Miller i Dan Boyle.

Florida je nakon dvije trećine bez pogodaka ipak stigla do pobjede i to do 2-0 nad Carolina Hurricanesima. Za pobjedu su zabili Willie Mitchell i Reilly Smith.

Jedini neizvjestan sinoćnji susret bio je onaj između Detrit Red Wingsa i Vancouver Canucksa. Detroit je sa 4-3 slavio nakon izvođenja kaznenih udaraca, a pobjedničkig ol zabio je Linden Vey.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider