Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Čudesna partija

VIDEO Ovo se ne viđa često: Asistirao za svih pet golova svoje momčadi!

U sjevernoameričkoj hokejaškoj ligi NHL- sinoć su odigrane dvije utakmice, a Dallas Stars su doživjeli peti uzastopni poraz na domaćem ledu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Od Dallas Starsa na njihovom ledu bolji su bili Ottawa Senatorsa sa 7-4, a domaću pobjedu su upisali Anaheim Ducks, koji su sa 5-3 slavili protiv Calgary Flamesa.

Ottawa je povela protiv Dallasa u prvoj trećini pogotkom Bobbyja Ryana. Nakon njega strijelac je bio Milan Michalek, a Patrick Sharp je smanjio u 28. minuti na 1-2, da bi Senatorsi do kraja druge trećine vodili sa 4-1, a mrežu su zatresli Mark Stone i Mike Hoffman.

U zadnjoj trećini je palo šest golova, tri su zabili domaći, a tri gosti, Jean-Gabriel Pageau je zabio dva i Hoffman još jednog za Ottawu, a kod Dallasa je Jamie Benn bio dvostruki strijelac dok je jedan pogodak postigao Tyler Seguin.

Vrata Ottawe je čuvao izvrsni Craig Anderson koji je upisao 33 obrane, dok su se na vratima Dallasa izmenjevali Antti Niemi i Kari Lehtonen koji su skupa imali 13 obrana.

Getzlaf produžio 11-godišnji niz

U Anaheimu je briljirao kapetan domaće momčadi Ryan Getzlaf koji je asistirao u svih pet golova te je s pet asistencija na jednoj utakmici izjednačio rekord kluba. Calgary je poveo pogocima Michaela Frolika i Sama Bennetta, a Anaheim je do kraja prve trećine nadoknadio zaostatak i izjednačio golovima Coreyja Perryja i Rickarda Rakella.

Kanađani su odgovorili u 36. minuti kada je Frolik drugi put zatresao domaću za 3-2. Do kraja utakmice golove su zabili domaći igrači i među strijelce su se u zadnjoj trećini upisali još jednom Rakell te Perry i Ryan Kesler, koji je pogodak postigao sekundu prije kraja utakmice.

Anaheim Ducks imaju odličnu statistiku u okršajima s Calgaryjem koji su ih zadnji put pobijedili 19. siječnja 2004. na njihovom ledu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider