Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Impresivni Quick

Colorado novom pobjedom pobjegao s dna Zapada

Nakon što su prije dva dana zaustavili rekordnu seriju igrača Chicaga Patricka Kanea svladavši aktualne NHL prvake na njihovom ledu, hokejaši Colorada su u Denveru nadigrali New York Islanderse s 2-1 i ostvarili četvrtu uzastopnu pobjedu te pobjegli sa začelja Zapadne konferencije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Oba pogotka za Colorado Avalanche postigao je Francois Beauchemin, dok je strijelac za Islanderse bio Brock Nelson.

Trenutno najdužu pobjedničku seriju ima Calgary. U noći s četvrtka na petak Flamesi su s 3-1 slavili na gostovanju u Dallasu, kod vodeće momčadi lige, iako su pogotkom Oduye domaći poveli.

No, Calgary je došao do preokreta golovima Seana Monahana, Dougieja Hamiltona i Masona Raymonda, a vratar Karri Ramo zaustavio je 35 od 36 udaraca igrača Dallasa.

Najimpresivnija vratarska izvedba večeri u NHL-u pripala je Jonathanu Quicku koji je u pobjedi Los Anglesa u Montrealu od 3-0 zaustavio svih 45 udaraca Canadiensa. Qicku je to bio drugi 'shutout' u sezoni, a 39. u karijeri.

Pogotke za pobjedničku momčad postigli su Drew Doughty, Anže Kopitar i Marian Gaborik.

Vodeći vratar ove sezone u kategoriji 'shutouta' je čuvar mreže aktualnih prvaka Corey Crawford. U pobjedi Chicaga 4-0 nad Edmontonom Crawford je po peti put ove sezone, a treći put u posljednje četiri utakmice, sačuvao svoju mrežu, zaustavivši sva 33 pokušaja Oilersa.

Teuvo Teravainen je bio dvostruki strijelac za Chicago, a preostala dva pogotka postigli su Jonathan Toews i Artemi Panarin, dok je Marian Hossa imao tri asistencije. Nakon što je njegova serija zaustavljena na 26 utakmica u kojima je bio strijelac ili asistent, Patrick Kane je možda započeo novi niz asistiravši za posljednji pogodak Blackhawksa u dvoboju s Edmontonom.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider