Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Ostali sportovi
Uoči posljednjeg kola

Nema namještanja: Izbornik Srbije najavio što ih jedino zanima

Izbornik vaterpolske reprezentacije Srbije Dejan Savić nije bio zadovoljan rezultatom koji je njegova momčad izborila u 2. kolu skupine B Europskog prvenstva u ogledu protiv Hrvatske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Srbija i Hrvatska podijelili su u Budimpešte bodove odigravši u konačnici 8-8. Rezultat je to koji više na ruku ide našoj reprezentaciji, jer ju iz četvrtfinala, uoči posljednjeg kola, izbacuje jedino poraz od Mađarske, no i remi Srbije i Španjolske.

FOTO Drama u derbiju Hrvatske i Srbije: 'Barakude' na pragu četvrtfinala!

Savić je bio zadovoljan agresivnim pristupom svojih igrača, ali nije bio zadovoljan konačnim bodom.

''U drugom smo se poluvremenu konstantno branili s igračem manje. U odnosu na utakmicu protiv Mađarske igrali smo bolje, no nismo koristili svoje prilike u napadu. Zato sam prije svega nezadovoljan rezultatom. Imali smo jako dobar pristup, ali smo u nekim situacijama loše reagirali i nismo se uspjeli odvojiti'', rekao je Savić za kojeg u posljednjem kolu nema kalkulacija:

''Nemamo što razmišljati uoči posljednjeg kola. Nema kalkulacija. Situacija je jasna. Razmišljamo samo o pobjedi'', rekao je Savić za srbijanske medije.

Posljednje kolo po skupinama na Europskom prvenstvu igra se u ponedjeljak. Hrvatskoj pobjeda protiv Mađarske osigurava drugu poziciju. (TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider