Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Medveščak slavio u gostima

Najbolji niz Medvjeda ove sezone: Novom pobjedom ostali u igri za playoff

Hokejaši Medveščaka ostvarili su i četvrtu uzastopnu pobjedu u KHL ligi. Nakon Neftehimika, Slovana i Atlanta, na gostovanju u Podolsku nakon produžetaka svladali su izravnog konkurenta za doigravanje Vitjaz 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 1-0)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Medvjedi' su prvi put ove sezone spojili četiri pobjede produživši nadu za plasman u doigravanje. Medveščak je poveo u desetoj minuti golom Pascala Pelletiera, kojemu je to bio 13. ovosezonski pogodak. Sedam minuta kasnije Vitjaz je izjednačio golom Vjačeslava Soloduhina. Domaćin je u potpunosti preokrenuo rezultat u 29. minuti golom Aleksandera Kučerjavenka, no Medveščak je dvije i pol minute prije kraja susreta uspio izjednačiti, a strijelac je bio Bill Thomas. Pobjedu hrvatskom sastavu donio je James Wright u drugoj minuti produžetka.

Bio je ovo treći međusobni ogled Medveščaka i Vitjaza ove sezone. Prva dva su odigrana u Ledenoj dvorani Doma sportova, a svaka momčad je uzela po jednu pobjedu. Prvo je Vitjaz slavio 6-3, a zatim su se Medvjedi revanširali rezultatom 3-1.

Medveščak je s nova dva boda napustio začelje Zapadne konferencije i popeo se za dva mjesta na 12. poziciju sa 54 boda. Vitjaz je ostao deveti sa 58 bodova, a na posljednjem, osmom mjestu koje vodi u doigravanje nalazi se Soči sa 60 bodova.

Medveščaku za dva dana slijedi novo gostovanje kod Lokomotiva, a potom slijede četiri domaće utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider