Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što će odlučiti?

Guardiola razmišlja: Nude mu 22 milijuna eura po sezoni!

Pola nogometne sezone u Europi je prošlo, a toliko je vremena prošlo i od odlaska Josepa Guardiole iz nogometa, odnosno, od trenutka kada je napustio trenersku klupu Barcelone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi su se klubovi u međuvremenu javljali, te su ga navodno zvali iz sljedećih giganata: Bayerna, Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Paris St. Germaina i Rome.

>> 'Bombastično': Perez i Guardiola kreiraju senzaciju svih senzacija!?

Stalno je pored svih tih klubova stajao i Chelsea kao potencijalna momčad koju Guardiola može preuzeti, makar je sam španjolski strateg bio pomalo ljut na taj klub koji je prošle sezone izbacio njegovu momčad u polufinalu Lige prvaka. Izjavljivao je Guardiola uz to da ne bi volio trenirati takav klub.

No, navodno trenutačno Pep Guardiola ozbiljno razmišlja o ponudi koju je sastavio bogati vlasnik Chelseaja Roman Abramovič. Za jednu sezonu Guardiola ima ponuđeno 22 milijuna eura.

Rafael Benitez je novi čovjek na klupi Chelseaja, ali je, kažu engleski mediji, lako moguće da će iz kluba otići najkasnije na kraju sezone. Benitez je i dalje potpuno neprihvaćen od kompletnog navijačkog puka Chelseaja i Abramovič kombinira s novim rješenjima. "Napao" je žestoko Guardiolu...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider