Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Lundqvist obranio 23 udarca

Montreal opet pobjeđuje: Prvi 'hat-trick' Dalea Weisea

Prvi hat trick Dalea Weisea u karijeri pomogao je Montreal Canadiensima da prekinu niz od dva poraza i sinoć pobijede Calgayr Flamese sa 6-2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Paul Byron, Nathan Beaulieu i Devante Smith-Pelly također su se upisali u strijelce za Montreal (10-2-0), dok je vratar Canadiensa rookie Mike Condon imao 30 obrana. Golove za Calgary zabili su Jiri Hudler i Josh Jooris. Calgary je sada izgubio četiri utakmice zaredom i ima samo jednu pobjedu u zadnjih devet utakmica.

New York Rangersi su sa 3-1 pobijedili Toronto Maple Leafse, također zahvaljujući hat tricku i to Matsa Zuccarella. Vratar Rangersa Henrik Lundqvist obranio je 23 udarca prema svojim vratima.
Jedini gol za Maple Leafse zabio je Joffrey Lupul.

Washintgon Capitalsi su sa 2-1 bili bolji od Columbus Blue Jacketsa. Justin Williams i T.J. Oshie su zabili po gol za Washington, a Braden Holtby je zaustavio 29 udraca prema vratima Capitalsa. Mat Calvert bio je strijelac za Columbus.

Ryan O'Reilly je postigao pogodak, upisao asistenciju i odveo Buffalo Sabrese do pobjede od 3-1 nad Philadelphia Flyersima. Jack Eichel i Nicolas Deslauriers također su zabili za Sabrese (4-7) a vratar Linus Ullmark je upisao 26 obrane u svom drugom nastupu od početak utakmice u karijeri. Sa 22 godine Ullmark je drugi najmlađi golman koji je Sabrese odveod o pobjede, nakon 21-godišnjeg Mike Noronena 2000.

Brad Marchand je zabio dva gola prevodeći Boston Bruinse do pobjede od 3-1 nad suparnicima iz Atlantske divizije Florida Panthersima. Uz Marchanda strijelac za Boston bio je i Zdeno Chara, a vratar Tuukka Rask je pobjedi pridonio sa 31 obranom. Jedini gol za Pantherse zabio je Nick Bjugstad.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider