Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zajednički trening

Mladostaši ugostili Marseille na zimskom sparingu

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti proteklih su nekoliko dana ugostili francuski Marseille na zimskom sparing treningu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ravnopravna momčad najbolja je provjera vlastitih mogućnosti te pogleda u ono što klub očekuje u mjesecima koji dolaze.

“Ovaj sparing smo iskoristili za uigravanje za nastavak sezone s protivnikom koji je kvalitetom u našem rangu. Iskoristili smo ovo vrijeme za održavanje forme kako ne bi nastupio neki veći pad tijekom praznika. Sam rezultat tu nije važan.”, izjavio je trener Mladosti Vjekoslav Kobešćak i dodao:

“Popravili smo neke stvari i nedostatke te isprobavali nove kombinacije. Prvu utakmicu u nastavku igramo s Mornarom iz Splita koji nam je direktan protivnik i bit će to jako teško gostovanje. Osim te utakmice, očekuju nas još dva teška kola prije reprezentativne stanke. Kraj veljače te ožujak i travanj iznimno su teški, pa trebamo dozirati i tempirati formu - posebno za ožujak, kad očekujemo vrhunac sezone.”

Vaterpolisti francuskog Marseillea odlično su se osjećali u Zagrebu, gdje su im domaćini nastojali boravak učiniti što ugodnijim. Uz zajedničke treninge i provjere, imali su vremena i za razgledavanje grada te posjete nekih od znamenitosti.

“Ovo su sve vrhunski profesionalci i sparing je prošao odlično. Dobra nam je ovo provjera pred nastavak sezone. Radili smo dosta na formi ali i na novim kombinacijama te vjerujem kako smo spremni i puni elana za utakmice koje su pred nama. Francuskim smo kolegama pokazali grad te im kroz individualne razgovore nastojali predstaviti našu metropolu na najbolji mogući način. Vjerujem kako smo započeli i nova prijateljstva!”, izjavio je vaterpolist Mladosti Ante Vukičević.

Vaterpolisti Mladosti iduću utakmicu u gostima igraju protiv splitskog Mornara.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider