Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vaterpolo subota uz Mladost

Mladost nakon Primorca želi još jednu pobjedu

Vaterpolo groznica u Zagrebu se nastavlja! HAVK Mladost sutra, 19. listopada u četvrtom kolu Triglav Jadranske lige dočekuje mariborski AVK Branik...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon uvjerljive pobjede nad kotorskim Primorcem Mladost se nada i sutrašnjoj pobjedi. Utakmica se pred domaćom publikom igra u 18 sati na bazenu Mladosti na Savi.

''Nadamo se novoj pobjedi jer smatram da smo kvalitetniji od momčadi Branika koja po prvi puta igra u Jadranskoj ligi. No, kako smo imali seriju teških utakmica osjeća se lagani umor, ovoj utakmici nećemo olako pristupiti!'', izjavio je trener HAVK Mladost Vjekoslav Kobešćak.

Ulaznice za sutrašnju utakmicu mogu se osigurati u sustavu www.ulaznice.hr ili na ulazu bazena Mladosti sutra od 17 sati po simboličnoj cijeni od 20 kuna. Nakon utakmice službeni players party i druženje vaterpolista s navijačima održat će se u longe baru Choice.

''Atmosfera u momčadi je odlična i očekujemo pobjedu pred domaćom publikom. Pozivam sve ljubitelje vaterpola da dođu sutra na bazen Mladosti i bodre nas prema još jednom uspjehu u Trigalv Jadranskoj ligi!'', izjavio je igrač Luka Lončar.

Zagreb je idućeg tjedna domaćin Euro Len Cup-a koji se igra od 25. – 27. listopada na bazenu Mladosti na Savi. HAVK Mladost prolaz u daljnji tijek natjecanja traži preko francuskog Marseillea, SHTURM-a iz Rusije te VK Jadran iz Herceg Novog.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider