Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Memorijalna utakmica

Medvjedi uzvraćaju udarac pred KHL spektakl u Zagrebu

Memorijalna utakmica Ferdo Spajić 2014. KHL MEDVEŠČAK Zagreb – EC KAC Klagenfurt...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Petak 29.8.2014., 18:00h, Ledena dvorana – Dom sportova Zagreb
Nakon hladnog tuša koji im je austrijski EC KAC sinoć priredio na prijateljskoj utakmici u Klagenfurtu pobjedom od 7:3, zagrebački Medvjedi već sutra u 18 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova na Memorijalnoj utakmici Ferdo Spajić imaju priliku da se revanširaju starom rivalu iz regionalne lige EBEL. Naime, Medvjedi su nebrojeno puta kroz protekle sezone upravo u ovakvim situacijama pokazali svoj pobjednički mentalitet, bez obzira koliko se momčad izmijenila.

„Austrijski KAC sinoć je možda odnio pobjedu u Klagenfurtu, ali ne i naše srce i hrabrost. Siguran sam kako će rezultat iz sinoćnjeg susreta doprinijeti većem naboju i želji za našom pobjedom. Naravno, dodatni motiv našoj momčadi bit će i domaći navijači kojima ćemo se predstaviti prvi put ove sezone i to u svom Brlogu.“, najavio je sutrašnju utakmicu napadač Medveščaka Andrew Murray.

A navijači će na sutrašnjoj Memorijalnoj utakmici Ferdo Spajić, koja počinje u 18:00 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova, imati čak trostruki užitak. Osim što će prvi put ove sezone vidjeti Medveščakovu KHL momčad na ledu Doma sportova i što će se nakratko vratiti u prošlost i prisjetiti se utakmica s velikim rivalom iz EBEL-a, KAC-om, prije utakmice i odmah nakon nje imat će priliku i upoznati svoje ledene heroje na ''Medveščakovoj stazi'' postavljenoj na sportskom ulazu u Dom sportova.

Prije početka same utakmice navijačima i javnosti bit će po prvi puta službeno predstavljena nova momčad Medveščaka za ovosezonsko KHL prvenstvo. Memorijalna utakmice Ferdo Spajić ujedno će biti uvertira u Medveščakovu drugu sezonu u Kontinentalnoj hokejskoj ligi koju Medvjedi započinju gostujućom utakmicom 4. rujna u Bratislavi. Domaća sezona Medveščaka počinje 14. Rujna u zagrebačkoj Ledenoj dvorani Doma sportova kada u Zagreb za Medvjede stiže opasni ruski Severstal.

Ulaznice za Memorijalnu utakmicu Ferdo Spajić koja se sutra od 18:00 sati igra u Domu sportova prodaju se na blagajni Doma sportova po cijeni od 20 kuna!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider