Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Ostali sportovi
Nastavak KHL-a

Medvjedi poveli, pa teško nastradali kod Dinama

Poslije hokejaških uzbuđenja na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju nastavljeno je natjecanje u najjačoj europskoj ligi - KHL-u...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednju ovosezonsku gostujuću turneju hokejaši Medveščaka su otvorili u Rigi gdje su poraženi od domaćeg Dinama s 5-1. Klub koji u sastavu ima veliki broj reprezentativaca Latvije, koja je u četvrtfinalu olimpijskog turnira namučila Kanađane, pokazao se u srijedu previsokom preprekom za Zagrepčane.

Istina, poveli su ''medvjedi'' već u drugoj minuti utakmice pogotkom Charlesa Lingleta i zadržali tu prednost do kraja prve trećine. No, u preostale je dvije dionice Dinamo u potpunosti deklasirao goste, a strijelci su bili Marcel Hossa, Roberts Bukarts, Marcel Haščak, Sandis Ozolinš, te Lauris Darzinš koji je zabio i Kanadi u Sočiju.

Podsjećamo, Medveščak je još ranije osigurao doigravanje, a sada se bori za što bolju poziciju u Zapadnoj konferenciji. Sljedeću utakmicu igra u petak u Moskvi protiv CSKA-a. (TS)

KHL liga, srijeda:

Dinamo Riga - Medveščak 5-1 (0-1, 2-0, 3-0)

Redoslijed Zapadne konferencije: 1. Dinamo Moskva 108 (51 utakmica), 2. SKA St. Peterburg 99 (51), 3. Lev Prag 93 (51), 4. Donbass 90 (51), 5. Dinamo Riga 90 (51), 6. CSKA 86 (51), 7. Medveščak 85 (51). 8. Lokomotiv 75 (51)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider