Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Novi posrtaj Medvejda

Medveščak u moskovskom predgrađu upisao već 12. poraz sezone

U susretu 17. kola KHL lige hokejaši Medveščaka su na gostovanju u moskovskom predgrađu Mitišči izgubili od Atlanta 2-5 (0-2, 1-1, 1-2) upisavši već 12. poraz sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atlant je posve zasluženo stigao do pobjede protiv 'medvjeda' koji su treći put u sezoni spojili tri poraza. Domaćin je poveo u 7. minuti golom Andreasa Engqvista, a četiri minute kasnije drugi gol za Atlant zabio je Matthewa Gilroyja. Maksim Potapov je u 25. minuti povisio na 3-0, a tračak nade za Medveščak donio je Bill Thomas u 30. minuti.

Na tri gola razlike vratio je Artjom Černov u 51. minuti, da bi četiri minute kasnije smanjio Mike Glumac. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Mihail Gluhov golom u 59. minuti.

Atlant je ovom pobjedom preskočio Medveščak koji je sada skliznuo na pretposljednje, 13. mjesto Zapadne konferencije. Slabiji učinak od Medveščaka ima tek Soči koji je sakupio 10 bodova, pet manje od 'medvjeda'.

Medveščaku sada slijedi domaći ogled protiv Slovana 14. listopada, a zatim četiri gostovanja kod Jugra (18.10.), Traktora (20.10.), Lade (22.10.) i Neftehimika (24.10.). (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider