Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U goste pa Arena

Medveščak razbio Dinamo: U Ledenoj opet tek u play-offu

Hokejaši Medveščaka upisali su uvjerljivu pobjedu ovog ponedjeljka u ruskoj KHL ligi. U Domu sportova je s 4-1 ispraćena najlošija momčad konferencije – Dinamo Minsk...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvih 20 minuta utakmice, odnosno prva trećina je bila za potpuni zaborav. Gosti su na prvi predah otišli s minimalnim vodstvom u koje ih je doveo Andrej Stas. Međutim, nakon manje od četiri minute igre u drugoj dionici kapetan Jonathan Cheechoo vratio je stvari na početak.

Iako su poravnali, "medvjedi" su se ponovno uspavali i nisu bili ozbiljna prijetnja za gol bjeloruske momčadi. No, na drugi su predah ipak otišli s prednošću. Hugh Jessiman je pogodio 17 sekundi prije kraja, nakon što je pak dodirnuo barem dvojicu igrača na putu do gola.

Stvari su praktički bile riješene u trećoj minuti posljednje dionice kada je Matt Murley zabio za 3-1, a konačnih 4-1 postavio je Mark Popović malo više od 10 minuta prije kraja susreta.

Medveščak je pobjedom ostao sedmi na Zapadu, ali se od prvog mjesta koje ne vodi u doigravanje odmaknuo na velikih 14 bodova. Četvrto mjesto koje bi bio poželjno uhvatiti zbog prednosti domaćeg leda udaljeno je četiri boda, uz dvije utakmice viša u odnosu na Dinamo iz Rige.

Spomenimo i kako će Medvjedi opet igrati u Ledenoj jedino ako izbore doigravanje. Slijedi turneja po Rusiji, pa tri domaće utakmice u Areni, a nakon stanke zbog ZOI u Sočiju Medveščak u regularnom dijelu sezone igrati još nekoliko utakmica u gostima.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider