Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
Luda utakmica

Medveščak prokockao 3:1 pa izgubio na penale

Hokejaši Medveščaka pretrpili su poraz pred svojim navijačima u sklopu nedjeljnog programa u regionalnoj KHL ligi. Bolji je u Zagrebu bio Traktor, ali tek nakon izvođenja kaznenih udaraca sa 5:4.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je skinuo skalp Magnitogorsku, Medveščak je propustio veliku priliku da nastavi pobjednički niz i protiv daleko lošijeg Traktora, kojeg je u trećoj dionici imao na konopcima. Zagrebački su hokejaši poveli u drugoj minuti prve trećine preko Michaela Ryana, no vodstvo je trajalo manje od četiri minute kada je Jegor Artamonov zabio za 1:1.

Rezultat se nije mijenjao do trećeg perioda, kada je Ryan Vesce zabio nakon svega 31 sekunde igre za novo vodstvo. Svega četiri minute kasnije isti je igrač udvostručio vodstvo Medvjeda, no potom su uslijedile neobjašnjive tri minute igre, u kojima su gosti poravnali na 3:3. Dvije minute kasnije novo vodstvo zagrebačkom sastavu donosi Ryan, ali Medvjedi ponovno nisu izdržali ni dvije minute a da ne prime pogodak. Sa 4:4 se ušlo u produžetak, a nakon toga i u raspucavanje kaznenih udaraca.

U prve tri serije su pogađali Michael Ryan i Petri Kontiola (u drugoj), a zatim pogodaka nije bilo sve do pete serije kada je Lauris Darzins zabio za 2:1, a Michael Garnett obranio udarac Matta Ellisona.

Medveščak je porazom, ali i osvojenim bodom, ostao sedmi sastav Zapadne konferencije s 45 bodova na svom kontu. Traktor je pobjedom skočio na sedmo mjesto Istočne konferencije. Novu utakmicu Medveščak igra u utorak u svom brlogu protiv Salavat Julajeva, petog sastava Istočne konferencije.

KHL liga, nedjelja:

Medveščak – Traktor 4:5, kazneni udarci

Redoslijed Zapadne konferencije: 1. SKA 68, 2. Dinamo Moskva 64, 3. Dinamo Riga 57... 7. Medveščak 45...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider