Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Više od 15.000 gledatelja

Sjajna atmosfera u Areni Zagreb: Ruski kolos razbio 'Medvjede'

Medveščak je porazom od moćnog Dinama iz Moskve otvorio novu sezonu „Ice Fevera“ u Areni Zagreb…

Dinamo iz Moskve, aktualni prvak KHL lige i trenutačno vodeća momčad druge najjače lige na svijetu, svladao je Medveščak sa 5:0. Utakmica se odigrala pred više od 15.000 gledatelja koji su stvorili sjajnu atmosferu u Areni Zagreb.

Strijelci su bili Karpov (3), Mosaljkov (12), Rjazancjev (18), Glazačev (35) i Pestuško (56). 

Nakon dvotjedne stanke hokejaši Medveščaka nastavili su natjecanje u KHL ligi, ali povratak obvezama nije prošao uspješno. U zagrebačkoj su Areni poraženi od aktualnog prvaka, moskovskog Dinama, s čak 5-0.

Vodeća momčad Zapadne konferencije protutnjala je glavnim hrvatskim gradom, a glavninu je posla obavila već u prvoj trećini. Poveo je Dinamo u trećoj minuti kada je iz jedne gužve pred golom zabio Maksim Karpov. U 12. je minuti pravu majstoriju izveo Denis Mosaljov, povećavši prednost gostiju i to u situaciji s igračem manje na ledu. Za 3-0 je u 18. minuti strijelac bio Aleksander Rjazancev.

U preostale dvije trećine Medveščak nije uspio nadoknaditi zaostatak. Štoviše, primio je još dva gola: u 15. minuti druge trećine zabio je Konstantin Glazačev, a nešto više od četiri minute prije kraja utakmice konačnih je 5-0 postavio Maksim Pestuško.

''Medvjedi'' su ostali na sedmom mjestu Zapadne konferencije, a sljedeću utakmicu igraju u nedjelju, ponovno u Areni, a suparnik će im biti Vitjaz. (TS) 

KHL liga, petak:

Medveščak - Dinamo Moskva 0-5 (0-3, 0-1, 0-1)

Redoslijed Zapadne konferencije: 1. Dinamo Moskva 82 (38 utakmica), 2. SKA 78 (38), 3. Donbass 70 (39), 4. CSKA 68 (40), 5. Dinamo Riga 68 (36), 6. Lev 65 (37), 7. Medveščak 62 (39), 8. Lokomotiv 57 (37)…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider