Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bod je tu

Stala velika serija Medvjeda: Spartak slavio nakon penala!

Hokejaši Medveščaka poraženi su u Ledenoj dvorani od moskovskog Spartaka.

U svojoj 17. utakmici u KHL-u Medveščak je izgubio 2:3 od Spartaka iz Moskve. Rusi su bili uspješniji u kaznenim udarcima te su zaustavili niz Medvjeda od osam uzastopnih pobjeda u drugoj najjačoj ligi svijeta.

Izgledalo je da bi Medveščak mogao produljiti svoj niz pobjeda na devet, no pogodak Derona Quinta malo više od osam minuta prije kraja utakmice za 2:2 odveo je susret u produžetak, a potom i do izvođenja kaznenih udaraca. Medvjedi su vodili 1:0 i 2:1 na počecima druge, odnosno treće trećine, no nisu uspjeli izdržati protiv slavnog ruskog kluba.

U raspucavanju kaznenih udaraca jedini je precizan bio Tom Wandell, nakon kojeg je Ryan Vasce imao priliku produljiti seriju, no Jeff Glass mu je obranio udarac. Medveščaku je doduše ostao osvojeni bod, dok je Spartak u hladnu Rusiju odnio dva.

Medvjedi nakon kratkog boravka u Hrvatskoj ponovno idu na put, točnije Kazan, gdje ih u četvrtak očekuju hokejaši Ak Barsa. Bit će to prva od četiri utakmice na gostovanjima na Istoku.

 

KHL liga, nedjelja:

Medveščak – Spartak 2:3, kazneni udaraci (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 0:1)

Redoslijed Zapadne konferencije: 1. SKA 36, 2. Dinamo Moskva 35, 3. Dinamo Riga 29, 4. Medveščak 29, 5. Donbass 28...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider